Vízszerelő kellett a háznál, amikor a legnagyobb zűr volt

Vannak olyan időszakok az életünkben, amik extrán frekventáltak és teljes bolondok háza van miatta otthon. A kedvesemmel mindketten mezőgazdasági pályázatok írásával foglalkozunk és hát, ha szezon van, akkor durván szezon van. Nem foglalkozunk semmi mással, csak ezzel az egy dologgal reggeltől reggelig és ez sokszor stresszes tud lenni. Hát még akkor, hogyha közben tönkre megy otthon a wc és egyikünk sem ért hozzá, hogy mi legyen vele. Ekkor kell a vízszerelő segítsége a háznál…

Szerencsére kaptunk egy gyors fülest az egyik ismerősünktől, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu oldalról olyan gyorsan tudunk rendelni segítséget egy vízszerelő formájában, hogy nem kell aggódnunk ezen a dolgon. És tényleg nem kellett. A párom felhívta a megadott telefonszámot és egy órán belül már háznál is volt a szakember, aki nagyon rövid idő alatt elállította a problémát, miközben nekünk csak a munkánkkal kellett foglalkozni. Ezért nem ment el felesleges időnk olyasmivel, amihez egyébként sem értünk, közben pedig szakértő kezek által oldódott meg a dugulásos problémánk a fürdőben.

Kaptunk még néhány hasznos tanácsot is azzal kapcsolatban, hogy az elkövetkezendőkben mire érdemes odafigyelni, hogy ez ne forduljon elő újra. A vizgazfutesszerelo24.hu oldal egyébként tele van ilyen tippekkel és leírásokkal az egyes “házi balesetekre” vonatkozólag, szóval aki tudatosan szeretne megelőzni ebben a témában, annak ott lehet érdemes utána olvasni és informálódni.

Végezetül, az árazást illetően is teljesen elégedettek voltunk, a vízszerelő pontos volt időben és a munkájában is, amit mi honoráltunk. Gyorsan megoldotta a problémánkat és nem okozott nekünk különösebb fennakadást a saját munkánkban. Ez számomra tulajdonképpen bármennyi pénzt megérne, de ez még ráadásul nem is került bármennyibe – pedig kerülhetett volna az elvégzett munka gyorsasága és minősége fényében.

Ha nem csak vízszerelőt igénylő dologról lenne szó, hanem mondjuk a fűtési rendszer huncutkodik, legyen szó gázról vagy épp a radiátorokról, akkor is érdemes őket keresni, legalábbis a honlapjuk és az úr elmondásai alapján. Minden munkát a vállalnak egyébként előre egyeztetett módon is, tehát nem csak ez a fajta vészhelyzet elállítás a szakterületük, hanem megrendelésre is dolgoznak. Ha ilyen jellegű megkeresésetek lenne, akkor szintén a honlapon található elérhetőségek valamelyikén érdemes őket keresni, ahol tehát vízszerelő, fűtésszerelő és gázszerelő kolléga is lesz elérhető.