Raktárak felújítása, fejlesztése

Keresek olyan pályázatot, amellyel raktár épületeimet fejleszthetem.

Nem értek a pályázatokhoz, a benyújtásukhoz, elbírálási módjaikhoz, sajnos semmi ilyesmit soha nem tanultam és nem tapasztaltam,Segítségre lenne szükségem, Kihez kell fordulnom, ha szeretnénk pályázati úton némi támogatást nyerni ahhoz, hogy már meglévő, de sajnos egyre rosszabb állapotban lévő raktáraimat felújíthassam?

Mindenek előtt a polcrendszert szeretném teljes mértékben kicserélni, mert a jelenlegi polcok sajnos már nagyon elöregedett fából készültek, nem tudnak már nehéz dolgokat megtartani. Ráadásul nem is alakíthatóak, mint a mai rugalmasan változtatható polcrendszerek. Szeretném minden raktáramat megtölteni raklapos állvány sorokkal. Ezek új, modern polcrendszerek, amelyeket könnyen lehet alakítani. Raklapokat is kényelmese, könnyen rájuk lehet helyezni. Ezen kívül nagyon fontos, hogy masszívak, nagy teherbírásúak. Nekem nagy szükségem lenne arra, hogy a polcaim több terhet bírjanak el, mint most, mert az egyik partnercégem, amelynek kiadom a raktárépületet új fajta áruk szállításába kezdett, mely az eddiginél sokkal nehezebb. A mostani polcrendszer nem bírja sajnos az új dobozok súlyát.

A segítségre nagyon hamar lenne szükségem, mert az általam kezelt raktárépületek közül több is az utóbbi időben váratlanul beázott, ezzel sajnos tönkrement a meglévő polcok egy igen nagy része. Nem tudom, hol lehetne pályázati lehetőségek után kutakodni. Ebben az esetben azt sem tudom, kihez kell fordulnom, mert a beázás miatt a biztosító ugyan kifizeti a födémen és a falon keletkezett kárt, a polcok megrongálódásáról azt írták, hogy az nem bizonyítható, hogy a beázás okozta a kárt. Szerintük a polcok kora és állapota is okozhatta ezt. Igaz, hogy nem tudom bizonyítani, de a polcok nélkül a raktárakat nem akarják bérelni a cégek. Ők maguk, meg nem akarnak befektetni az új raklapos állványok behelyezésére. Úgy gondolják, ez az én cégemnek a feladata, ami igaz is, de sajnos önerőből jelenleg nem vagyok képes ekkora beruházásra.

A nehéz helyzetemre való tekintettel úgy gondoltam, esetleg lehetséges, hogy létezik olyan pályázat, gyors segély, gyors kölcsön, amely megoldaná ezt a helyzetet, amibe kerültem. Minden segítséget, ösztönzést, tanácsot, jó szót szívesen fogadok. Első sorban szakemberek véleményére van szükségem, de ha valaki, aki volt már hasonló helyzetben és tudja az esetleges megoldást, de habozzon. Rémült és elkeseredett vagyok.