Pályázatírás közben felbukkant egy hirdetés

Egy cégnél dolgozom pályázatíróként már több éve. Szerencsés vagyok, mert nagyon jó a munkakörnyezet, és a kollégák is egytől egyik kedvesek. Azt nem mondhatom, hogy nagyon stresszmentes munka lenne, mert abban az időszakban, amíg kiderül, hogy megnyertük – e a pályázatot vagy sem, elég sokat szoktam aggódni. Egy pályázat írása közben bukkant fel egy hirdetés, ami azonnal felkeltette a figyelmem.

Egy póló feliratozás hirdetés volt, és mivel kissé megcsömörlöttem már a munkában, pihenésképp szétnéztem az oldalon. Nagyon sok humoros feliratú, egyedi felsőt találtam, és azon kaptam magam, hogy néhányat már kosárba is tettem azzal a szándékkal, hogy tervezek rá feliratot. Gondolkoztam, hogy kitöröljem-e a tételeket, de aztán úgy döntöttem, hogy nem teszem. Mivel esedékes volt lassan az éves csapatépítő, ami pont a szülinapomra esett, azt gondoltam, vicces lenne egy egyenpóló mindenkinek. Szerencsére volt lehetőség, hogy egyedi feliratot nyomtassak mindre, mert egy nagyon jó ötletem támadt, és úgy éreztem, lefölözi a weboldalon található darabokat.

póló feliratozás

Azon felül, hogy összekovácsolta a csapatot, jó reklám is volt a cégnek, mert rárakattam a vállalatunk logóját is. Amikor megérkeztek a pólók, nagyon elégedett voltam minddel, semmi panaszom nem lehetett. A felirat pont olyan volt, mint amilyet elképzeltem, és a minőségben sem volt semmi hiba. A csapatépítőn a meglepetés nagyon jól sikerült, mindenki szívesen hordta felsőket. A főnököm pedig külön értékelte, hogy rajta van a logónk is!