Gyors és pontos ACER szerviz kerestetik!

 Ma már minden munkát elsősorban számítógépen végzünk, hogy gyorsabban haladjunk. A számítógépek nagyon megkönnyítik a dolgunkat, ez pedig nem lehet letagadni. Én személy szerint egy nagyon tartós kis ACER laptoppal rendelkezem, amit a világért nem cserélnék el, mert nagyon régóta van nálam, és eddig nem volt vele semmi probléma.

Nemrég azonban muszáj lett a szoftverét kicsit rendbe rakni, mert a korral sajnos a gépek is egyre több problémát szednek össze. Ehhez én azonban nem vagyok elég képzett. Egy nagyon fontos pályázatot kellett megírnom határidőre, így lényeges volt, hogy nagyon gyorsan találjak egy megbízható szervizet, akik sikeresen meg tudják csinálni a laptopom.

ACER szerviz

Sajnos a laptopom garanciája már egy jó ideje lejárt, ezért nehéz olyan ACER szervizt találni, amely vállalna ilyet, úgyhogy kicsit kiterjesztettem a keresésemet. Az egyik első találat a PCMENTOR szervize volt, ahol már rögtön azzal kezdték a bemutatkozást, hogy vállalnak garancián túli gépek szoftver javítását is. Azonnal rákerestem, hogy hol van üzletük, és másnap meg is jelentem az ajtajukban.

Az eladó nagyon kedves és profi volt, mikor elmondtam neki a problémámat, és türelmesen válaszolt minden felmerülő kérdésemre. Szóltam, hogy elég gyorsan kellene, mivel tényleg fontos lenne, hogy időben elkészüljek a pályázattal. Teljesen nyugodtan magyarázta el, mennyivel kellene többet fizetnem, hogy sürgősen rendbe tegyék a gépemet, én pedig bele is mentem. Könnyebb volt ezt tennem, mint keresni egy másik ACER szervizet, ahol lehet, hogy még ennél is többet kértek volna.  

Reméltem, hogy én is olyan elégedett leszek a szolgáltatásukkal, mint az a több mint tízezer ügyfél, akiknek szavait a weblapjukon találni. Egy jó ACER szerviz biztosan hosszú ideig a kedvenc helyeim közé tartozna, mert ha egyszer találok egy megbízható szerelőt, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodom.

És azt kell, hogy mondjam, elégedett vagyok. A laptopom azóta is tökéletesen működik, a garanciával sem kellett élnem eddig. A pályázat is időben elkészült, a PCMENTOR csapata nem hagyott cserben, amiért kifejezetten hálás vagyok. Nagyon tudom ajánlani őket!