A nyertes pályázat és a gázpalack esete

Nemrég a munkahelyemen új beosztásba kerültem, rám hárult az a feladat, hogy elkészítsem azt a pályázati anyagot, amelyet a munkahely, illetve a munkaeszközök korszerűsítése céljából szerettünk volna benyújtani. Rengeteg átvirrasztott éjszakát okozott ez a feladat, hiszen nem kis erőfeszítést igényelt.

Szerencsére siker koronázta végül a munkámat, és úgy döntöttünk a vezetőséggel, hogy bográcsozást tartunk a kollégákkal közösen az elnyert pályázat megünneplésére. Mivel én végeztem a munka nagy részét, úgy döntöttem, az én feladatom beszerezni az ehhez legfontosabb eszközöket is.

Minden készen állt a főzésre, amikor közvetlen előtte való nap rájöttem, hogy bizony elfelejtettem a gázpalackot beszerezni, a fával való tüzelés pedig a helyszínen nem megoldható. Megosztottam aggályaimat az egyik kolléganőmmel, akivel jóban lettem, és végül ő állt elő a megoldással. Elmondta, hogy ő a férjével már régóta házhoz rendeli a gázpalackot, így sok időt és energiát spórolnak meg. Ráadásul nem is budapestiek, de ez a vállalat nem csak Budapestre, de a 20 km-es vonzáskörzetébe is kedvezményesen szállít. Ennyi információ elég is volt ahhoz, hogy felhívjam a weboldalon található telefonszámot, és megrendeljem a bográcsozáshoz hiányzó eszközt.

gázpalack ár

A gázpalack ár a kiszállítással együtt is jutányos volt, hisz mint tudjuk, az idő pénz. Megbeszéltünk az ügyfélszolgálatos úrral egy megfelelő időpontot és helyszínt, és valóban pontosan úgy történt minden, ahogy azt a telefonon egyeztettük. Összességében elmondhatom, hogy ezt a szolgáltatást magánemberként is igénybe fogom venni, hiszen a házhoz szállítással megtakarított időnek köszönhetően több időm marad a valóban lényeges dolgokra az életemben.