Így lettek jó áron új abroncsaim

Amikor unatkozom, akkor gyakran teret engedek a kíváncsiságomnak, mert így az unalmam hamar elszáll. Így történt, hogy egy hirtelen gondolattól vezérelve megnéztem, hogy milyen pályázatok léteznek, mind itthon, mind pedig EU-s szinten, elsősorban magánszemélyeknek.

Nagyon sok érdekeset találtam, van például több millió forint értékben, egy EU-s pályázat fiatal vállalkozóknak, amihez gyakorlatilag semmi extra feltételnek nem kell megfelelni. De azt vettem észre, hogy magánszemélyeknek viszonylag kevés lehetőség van, és gondolom, hogy ez elsősorban a könnyen hozzáférhető hiteleknek köszönhető. Pedig milyen jó lenne például, ha autókhoz is járna egy mindenki számára hozzáférhető támogatás, például gumiabroncsokra vonatkozóan.

Ez úgy jutott eszembe, hogy nem rég találtam egy szuper weboldalt, tele jobbnál jobb nyári gumi akciókkal: https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi.

Mivel nekem szükségem lesz két darabra, így alaposabban szemügyre vettem a kínálatot. Ehhez nagy segítségemre volt az a jó kis kereső felület, ami a weboldalon van. Többféleképpen lehet keresni, de én az autó kerekeinek a paraméterei szerint kerestem. Ehhez meg kellett adnom az abroncsok méreteit, ki kellett választanom, hogy milyen típusú gumikat szeretnék, vagyis, hogy nyárit vagy télit. Ezután kiválasztottam azt is, hogy milyen típusú járműre kell (személygépjármű, terepjáró, kisteher autó). Ki lehet választani a márkát is, amit én szintén megtettem, mivel sajnos nagyon ragaszkodom a Bridgestone, illetve a Michelin gumikhoz. Így a találatokat ennek megfelelően „dobta ki a gép”.

Szerencsém volt, hogy rátaláltam a https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi oldalára, ugyanis tényleg nagyon kedvező áron vannak az abroncsok, akár több mint 50% kedvezménnyel is hozzá lehet jutni egy-egy darabhoz. Az én választásom egyébként egy 41%-kal olcsóbb példányra esett.