Nincs szükségünk pályázatra, hogy olcsón szerezzünk székhelyet

Az életnek sokszor egy elfeledett része az, hogy mennyi pályázatra jelentkezhetünk. Általában az ember a pályázatokat fejben az iskolához kapcsolja. Ebben nincs semmi meglepő, hiszen ilyenkor folyt bele ez a legjobban az életünkbe. Pár évvel ezelőtt pedig újra gondolkozni kezdtem azon, hogy valami írással jelentkeznem kéne egyre. Az első akadály a pályázatok megtalálása volt.

Az internet már szinte végtelen lehetőséget biztosít nekünk arra, hogy bárminek utána tudjunk nézni. Ez azonban csak a felszínen van így, erre pedig nagyon kellemetlen módon jöttem rá. Mégpedig úgy, hogy a pályázatos oldal, ahol össze voltak gyűjtve, fizetős volt. Tehát a legjobb ajánlatokért pénzt kellett volna kiadnunk, vagy megelégedhettünk a gyengébb pályázatokkal. Ez nekem nagyon nem tetszett, úgyhogy el is engedtem a pályázatokat. Hiszen az egész úgy érződött, mintha valami szerencsejáték lett volna.

Amikor azonban székhelyszolgáltatásra kerül a sor, nem szerettem volna hasonlóan érezni magamat. Ezért volt szerencse, hogy az interneten kezdtem el nézelődni a téma kapcsán. Így kerültem végül a székhelyszolgáltatás 2. kerület kulcsszó kapcsán a Székhelyszolgáltatás 24 oldalra. Azért is esett erre a helyre a választás, mivel a keresőben az első helyen volt található. Ez pedig általában egy nagyon jó jel, ami azt jelenti, hogy a cég törődik az oldaluk elérhetőségével és nem várják el tőlünk, hogy átlapozzunk egy csomó oldalt, ahhoz, hogy elérjük őket.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa volt. Amint ráléptem a székhelyszolgáltatás 2. kerület feliratra, egy olyan oldal fogadott, amivel kapcsolatban nem lehetett semmi kifogásom. A háttér és a színek mind azt éreztették, hogy egy letisztult, könnyen kezelhető helyre érkeztünk. A székhelyszolgáltatás 2. kerület tehát egyre inkább valóságnak tűnt.

Elkezdtem kutakodni azzal kapcsolatban, hogy mégis mit jelent náluk az, hogy székhelyszolgáltatás 2. kerület. A cégem Budapesten lenne, úgyhogy már ebből tudtam, hogy óriási eséllyel ideálisak lesznek számomra. Különösen akkor, ha arra gondolunk, hogy mégis milyen lehet a székhelyszolgáltatás a 2. kerületben.

székhelyszolgáltatás 2. kerület

Mindenkinek szokott lenni valami preferenciája Budapesttel kapcsolatban. A Székhelyszolgáltatás 24 pedig minden igényt képes kielégíteni. Ezt pedig úgy érik el, hogy attól függetlenül, hogy a feliratban az állt, hogy székhelyszolgáltatás 2. kerület, Pesten is elérhető egy székhely. Ráadásul egyik sem a városnak valami elhagyatott, vagy nehezen megközelíthető részén. Mindkét székhely olyan helyen van, ahova boldogan fogunk majd menni és bárki megirigyelné.

Ezt ráadásul úgy biztosítják, hogy nem is vészes a havi tarifa. Sőt, még egy plusz ajánlattal is készültek a számunkra. Ez pedig az volt, hogyha székhelyszolgáltatással együtt alapítunk náluk céget, akkor a cég alapításának díját elengedik. Ez persze megéri nekik valahol, mivel a székhelyszolgáltatás egy havidíj, mégis, azt éreztem, hogy ez egy nagyon kedves gesztus, amelynek a segítségével még inkább azt éreztem, hogy a Székhelyszolgáltatás 24 lesz a megfelelő választás.

Zárásnak már csak arról számolnék be, hogy milyen tapasztalataim voltak velük. Nagyon könnyű elérni őket és nagyon hamar meg tudtuk beszélni az időpontot, ami mindkettőnknek jó lesz majd. A cégalapítás és a székhelyszolgáltatás szerződésének megkötése minden probléma nélkül zajlott és azóta is jó kapcsolatot ápolok velük. Tehát, ha egyenességre vágysz és arra, hogy teljes kontrollod legyen afelett, hogy milyen döntéseket hozol a cégeddel kapcsolatban, akkor válaszd te is a Székhelyszolgáltatás 24 oldalát. Hidd el, nem fogod megbánni.