Étlap nyomtatás otthon a gyerekekkel és az új nyomtatónkkal

Most, hogy bezártak az iskolák és az óvodák, próbálok segíteni azoknak az ismerőseimnek, akik nem tudják megoldani a gyermekeikre való vigyázást. Most is hozzám hozta az egyik barátnőm a két gyermekét.

Nem vagyok valami nagyon jó a gyerekekre való vigyázásban, nem ismerek valami sok játékot, nem tudom, hogyan foglalhatnám le őket hatékonyan, ezért úgy döntöttem, hogy azt fogom velük játszani, amihez én is értek. Ezért döntöttem úgy, hogy éttermeset fogunk játszani, ami persze hatalmas siker lett.

Nem olyan rég vettem egy nyomtatót, amit nem tudtam még használni, mert nem adtak hozzá tintapatront, ezért rendelnem kellett.

Minden nyomtatóhoz más patron kell, ezért felkerestem a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalt. Egy ismerősöm mondta, hogy itt nagyon nagy a választék nyomtatókba való patronokról, és igaza is volt. Szerintem nincsen olyan nyomtató, amihez itt ne lehetne megfelelő patront kapni. Nekem elég sok időbe került rájönni, hogy melyik is a jó nekem, mert nem tudtam a pontos típusát a nyomtatómnak, így a képek alapján tájékozódtam és így sikerült is megtalálnom a megfelelő patront.

Megrendeltem, 3 munkanappal később pedig már meg is érkezett. A patron tökéletesen illik bele és nagyon szép a színe is. Hallottam olyan történeteket, hogy néhány helyen hamis és újratöltött patronokat árulnak, de eredetiként tüntetik fel őket. Persze ez nem tűnik olyan nagy gondnak, de sajnos vannak olyan nyomtatók, amik csak valóban eredeti patronnal működnek. Nem tudom, hogy az enyém ilyen-e, de nem volt gond azzal amit rendeltem, rendesen működik, teljesen elégedett vagyok vele.

A gyerekek megérkeztek, olyan recepteket választottam, amiket együtt is el tudunk készíteni, ezért először megterveztük az étlapokat, majd kinyomtattuk őket és aztán elkészítettük az ételeket. Nagyon élvezték a játékot, ahogyan én is. Szeretek főzni és talán a kicsikkel is sikerült megszerettetnem a főzést, és a lakás is egyben maradt, nem pakoltak mindent szét, mint általában. Igaz, a konyhánkra rá fog férni egy alapos takarítás, de azt hiszem, ez a legkisebb áldozat, amit hozhattam a gyerekek lefoglalásának érdekében.